Εκμεταλλευόμενοι την περίοδο των εορτών, τα δυο Κλιμάκια Κοριτσιών (Κ16) της Ανατολικής και της Δυτικής Θεσ/νίκης έδωσαν φιλικούς αγώνες, μετά από τρεις μήνες προπονήσεων. Έτσι οι ΠΟΠ είχαν την ευκαιρία να δουν τα κορίτσια μέσα από τα παιχνίδια, να επισημάνουν τα λάθη και τις αδυναμίες, ώστε να τα διορθώσουν!

Την Δευτέρα 3/1 το Κλιμάκιο Παγκορασίδων της Δυτικής Θεσ/νίκης έδωσε φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα Πυλαίας, ενώ την Τρίτη 4/1 το Κλιμάκιο Παγκορασίδων της Ανατολικής Θεσ/νίκης με τον Ατρόμητο Τριαδίου. Οι δυο αγώνες έγιναν στο πλαίσιο του τουρνουά που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητων Πετοσφαίρισης Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με τον Ατρόμητο Τριαδίου, στην μνήμη του Κώστα Πάντσιου, την Δευτέρα 3 και Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 στο ΔΑΚ Θέρμης!

Την Τετάρτη 5/1 στο ΕΑΚ Σταυρούπολης, πραγματοποιήθηκε αγώνας μεταξύ των δυο κλιμακίων, που όπως αποδείχθηκε και από το αποτέλεσμα, ανάμεσα σε δυο ισοδύναμες ομάδες, με νικήτρια την ομάδα της Δυτικής Θεσ/νίκης με σκορ 3-2!

Παρόντες και στους τρεις αγώνες, ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης και ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Χρήστος Ντόζης, οι οποίοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι, από το θέαμα που παρακολούθησαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.