• 5 Ιανουαρίου, 2022
  • george
  • 0

Το Δ.Σ. της Ε.ΠΕ.Σ.Θ. εκτιμώντας την επιδημιολογική κατάσταση της πόλης μας, τον αριθμό των κρουσμάτων στα αγωνιστικά τμήματα, τη διασπορά στην οποία θα συμβάλλει αν διεξαχθούν οι αγώνες της, αλλά κυρίως την ευθύνη που φέρει για την ασφάλεια και υγεία όλων των αθλητών και των οικογενειών τους, αποφασίζει την αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας, στα πρωταθλήματα ευθύνης της, για το χρονικό διάστημα από 8.1.22 μέχρι και 16.1.22.

Εφόσον οι συνθήκες, σε σχέση με την εξέλιξη των υγειονομικών δεδομένων, το επιτρέπουν, τα πρωταθλήματα θα συνεχισθούν από 17.1.22 σύμφωνα με τα προγράμματα που ισχύουν στις αντίστοιχες ημερομηνίες. Οι αγώνες των κατηγοριών που θα αναβληθούν στο χρονικό διάστημα 8 – 16.1.22 θα επαναπροσδιορισθούν σε εμβόλιμες ημερομηνίες. Για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα θα εκδοθούν νέα προγράμματα.

Εφιστούμε την προσοχή στα σωματεία μας και στους συνεργάτες τους, για την πιστή και σχολαστική τήρηση του Υγειονομικού πρωτοκόλλου. Επισημαίνουμε την αποφυγή για φιλικούς αγώνες και την επαφή διαφορετικών τμημάτων και ομάδων στις προπονήσεις, έτσι ώστε η διακοπή της αγωνιστικής δραστηριότητας να συμβάλλει στον περιορισμό της διασποράς.

Οι υπηρεσίες της ΕΠΕΣΘ, παραμένουν στη διάθεση των Σωματείων. Η υπευθυνότητα και η ωριμότητα που χαρακτηρίζει την αθλητική οικογένεια του βόλλεϋ, μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε ότι στο 15θήμερο της αναστολής, θα καταβληθεί η κάθε δυνατή προσπάθεια από όλους μας, ώστε να επανέλθουμε στην αγωνιστική μας δραστηριότητα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα.

Να ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία για όλους και επιστροφή στην καθημερινότητα που τόσο στερηθήκαμε.

Το Δ.Σ. της Ε.ΠΕ.Σ.Θ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.