Δεκαέξι χρόνια μετά, (το τελευταίο έγινε στον Εύοσμο το 2006) η ΕΠΕΣΘ αναβίωσε και πάλι το θεσμό του ALL STAR αγοριών – κοριτσιών της Ένωσης! Έτσι την Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022 διοργάνωσε ALL STAR Παμπαίδων – Παγκορασίδων, στο Δημοτικό Γυμναστήριο Διαβατών, με την συμμετοχή των Κλιμακίων Παγκορασίδων Ανατολικής και Δυτικής Θεσ/νίκης, του Κλιμακίου Παμπαίδων της ΕΠΕΣΘ και της ομάδος Παμπαίδων του Πήγασου Πολίχνης.

Η διοργάνωση δεν είχε όμως μόνο αγωνιστικό χαρακτήρα, αφού συγχρόνως γιορτάστηκαν τα Κούλουμα, με το μέλος της Ένωσης και πρόεδρο Βόλεϊ του Ιωνικού Διαβατών Γιώργο Γεωργιάδη και εθελοντές από τα Διαβατά, να έχουν φροντίσει για όλα τα απαραίτητα της ημέρας, όπως επιβάλλεται! Μόνο χαρταετό δεν κατάφεραν να πετάξουν!
Στο αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης, τα κορίτσια της Δυτικής Θεσ/νίκης, κέρδισαν της Ανατολικής με 3-0 , ενώ στα αγόρια ο Πήγασος Πολίχνης κέρδισε το Κλιμάκιο Παμπαίδων της ΕΠΕΣΘ με 2-1! Τόσο οι ομάδες των Αγοριών, όσο και των Κοριτσιών, αγωνίστηκαν με τις νέες στολές που είναι χορηγία από παράγοντα σωματείου που θέλει να παραμείνει ανώνυμος! Στην διοργάνωση παρευρέθησαν ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ Νίκος Δατσέρης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ και της ΕΠΕΣΘ, Κώστας Χαριτωνιδης, ο Γ.Γ. της Ένωσης Γιάννης Σταλιοπουλος, ο ταμίας Δημήτρης Ορφανός και τα μέλη Γιώργος Γεωργιάδης Στέργιος Μπάτος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Δέλτα, Ελευθεριάδου Παρασκευή (Πολιτισμού) και Κυριακίδης Γεώργιος ( Καθαριότητας). Φυσικά ήταν παρόντες όλοι οι Ομοσπονδιακοί προπονητές ομοιόμορφα ντυμένοι, καθώς και ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Νεανίδων, Ανέστης Γιαννακόπουλος!
Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Παγκορασίδες Ανατολικής Θεσ/νίκης
Παγκορασίδες Δυτικής Θεσ/νίκης
Κλιμάκιο Παμπαίδων ΕΠΕΣΘ!
Παμπαίδες Πήγασου Πολίχνης!
Παράγοντες και Ομοσπονδιακοί προπονητές της Ένωσης!
Τα Σαρακοστιανά είχαν την τιμητική τους
Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΕΣΘ, γιορτάζουν την Καθαρή Δευτέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.