• 11 Οκτωβρίου, 2021
  • george
  • 0

Τα σωματεία σε ότι αφορά τους αγώνες συμπληρώνουν υποχρεωτικά και υποβάλλουν στον Διαιτητή του αγώνα τα ειδικά έντυπα, που φέρουν την σφραγίδα του σωματείου και την υπογραφή και το ονοματεπώνυμο το υπευθύνου COVID 19 του συλλόγου. Σε αντίθετη περίπτωση ο αγώνας δεν θα διεξάγεται με συνέπεια τον μηδενισμό του σωματείου. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ένα έντυπο αφορά αποτελέσματα τεστ και το άλλο αφορά την ονομαστική κατάσταση όσων διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ.
ΕΔΩ θα βρείτε τη Βεβαίωση Covid Test.
ΕΔΩ θα βρείτε τη Βεβαίωση Πιστοποιητικών Εμβολιασμού ή Νόσησης.
ΕΔΩ θα βρείτε το έντυπο για την εβδομαδιαία δήλωση διαγνωστικών αποτελεσμάτων Covid19.
Όσον αφορά τους θεατές ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι δικαίωμα εισόδου στη μειωμένη χωρητικότητα έχουν ΜΟΝΟ όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ. Για τους ανήλικους έως 12 ετών, η είσοδος επιτρέπεται με την επίδειξη αρνητικού self test , για τους ανήλικους από 13 έως 18 ετών η είσοδος επιτρέπεται με την επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος rapid test . Ο έλεγχος της κερκίδας είναι ευθύνη του γηπεδούχου σωματείου.
Πρέπει με έγγραφο τους να γνωστοποιήσουν στην Ομοσπονδία ή την Ένωση (ανάλογα με την κατηγορία που αγωνίζονται Εθνικό ή Τοπικό) τον υπεύθυνο COVID 19 που έχουν ορίσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.