• 27 Απριλίου, 2022
  • george
  • 0

Ξεκίνησε την Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου 2022 η διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής αθλητών γεννημένοι 2007-2008 και αθλητριών γεννημένες 2008-2009 (διακλιμακιακό) με σκοπό τη συγκρότηση των νέων προεθνικών ομάδων στις κατηγορίες των παμπαίδων και των παγκορασίδων.

Τα προπονητικά καμπ διεξάγονται στη Τήνο για τα αγόρια και στο Μουζάκι για τα κορίτσια, όπου οι νέοι αθλητές και οι νέες αθλήτριες θα παραμείνουν μέχρι και την Κυριακή 1 Μαΐου 2022.

Στα κορίτσια επικεφαλής είναι ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας και στο Μουζάκι βρίσκονται επίσης οι Ομοσπονδιακοί προπονητές και οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί προπονητές Ανέστης Γιαννακόπουλος, Σωκράτης Τζιουμάκας, Μαρίνος Κουτσογιάννης, Θανάσης Ντζαφέρης, Όλγα Χατζηδημητρίου, Χριστίνα Πεταλά και Ευθύμης Γούλας.
Επικεφαλής στα αγόρια είναι ο υπεύθυνος ανάπτυξης της ΕΟΠΕ Χρήστος Ντόζης και μαζί του στη Τήνο συμμετέχουν και οι Ομοσπονδιακοί προπονητές και οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί προπονητές Παναγιώτης Σδραυκάκης, Κώστας Σαρρής, Σταύρος Μαραγκός και Γιώργος Τασσίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.