• 2 Φεβρουαρίου, 2022
  • george
  • 0

Μετά το τέλος των παιχνιδιών της 2ης αγωνιστικής του Final 4 Κ20 Κοριτσιών, ακολούθησαν δηλώσεις προπονητών και αθλητριών στην κάμερα του επίσημου καναλιού της ΕΠΕΣΘ στο Youtube. Αναλυτικά:

Δήμητρα Καραντάκη (Πασαδόρος Ν. Βότση): «Η αλήθεια είναι περιμένουμε με υπομονή το τελευταίο παιχνίδι εκεί όπου θα κριθούν όλα. Ο αγώνας με την Ελπίδα ήταν πιο δύσκολος λόγω κούρασης. Είχαμε υπομονή και στο φιλέ και στην άμυνα, τα τελειώματα μας δεν ήταν όλα αυτά που θέλαμε αλλά συνεχίζουμε ακάθεκτες. Σίγουρα στο τρίτο σετ ο αντίπαλος μας πίεσε αρκετά, η υποδοχή  μας δεν πήγε καλά αλλά με υπομονή και συγκέντρωση τα καταφέραμε. Όσο παίζουμε μπαίνουμε σε έναν ρυθμό, ο τελευταίος αγώνας θα είναι εξίσου δυνατός. Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Ο τίτλος είναι ο στόχος, το θέλουμε όλες πολύ οπότε πάμε για αυτό συγκεντρωμένες για να το πετύχουμε».

Δημήτρης Βαλσαμίδης (Προπονητής Ν. Βότση): «Νομίζω πως χαλαρώσαμε κάπως στο τρίτο σετ από κάποιο διάστημα και μετά, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε. Κάναμε εύκολα λάθη γιατί δεν είχαμε την υπομονή να τελειώσουμε το σετ, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Κρατάμε τη νίκη και τους βαθμούς. Όπως είχα πει, θα γίνουν καραμπόλες σε αυτό το πρωτάθλημα. Έγινε μία και δεν θέλαμε εμείς να είμαστε η δεύτερη. Σαφώς και όταν μπαίνεις σε ένα γήπεδο θέλεις να κερδίσεις και όχι μόνο να πάρεις δύο σετ. Τρεις νίκες γιατί όχι, έχουμε βέβαια ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Ο επόμενος αγώνας είναι διαφορετικός, θα τον δούμε και θα παίξουμε όπως πρέπει.

Γιώργος Γεωργιάδης (Προπονητής Ελπίδας Αμπελοκήπων): «Καταρχάς να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Δημήτρη Βαλσαμίδη, τα κορίτσια έπαιξαν πολύ καλύτερα στο σέρβις από ότι εμείς. Δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ στην υποδοχή, προσπάθησα να δώσω διάφορα σχήματα προκειμένου τα κορίτσια να ανταποκριθούν, δεν τα καταφέραμε. Προσπαθούσαμε να μπούμε στο δεύτερο σετ αλλά πάλι είχαμε κακή υποδοχή. Στο τρίτο σετ κυνηγήσαμε το σκορ μήπως και μπούμε ξανά στο παιχνίδι. Είχαμε αρκετά λάθη. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα του αγώνα. Όλα είναι ανοιχτά και αυτό είναι το ωραίο στα τουρνουά. Κάποτε όταν πήγαμε στα Τρίκαλα είχαμε δύο νίκες και ο αντίπαλος μία. Αν μας νικούσανε θα το έπαιρναν αυτές γιατί είχαν νικήσει τον Παναθηναϊκό από το πουθενά. Εδώ λοιπόν παίζονται όλα, είναι ωραίο, τα παιδιά παίζουνε σε αυτή τη διαδικασία να καταλάβουν την ευθύνη που έχει ένα παιχνίδι και αυτό τα κάνει να γίνονται πιο ώριμοι αθλητές. Να δείξουν χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο. Τα χαίρομαι και τα ευχαριστιέμαι τέτοια παιχνίδια».

Κυριακή Τερζόγλου (Κεντρική ΠΑΟΚ): «Είχαμε ψυχραιμία και διορθώσαμε τα λάθη μας, μετά την κακή εμφάνιση στον πρώτο αγώνα. Σηκώσαμε ψηλά το κεφάλι και ήμασταν εδώ για όλα. Προφανώς και υπάρχει κούραση αλλά πρέπει να διαγράφουμε το ένα παιχνίδι κάθε φορά και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο».

Ελευθερία Μηλοβιανού (Προπονήτρια ΠΑΟΚ): «Αρχικά να πω ότι πραγματικά αυτό που έγινε με τον φίλαθλο είναι ένα πολύ θλιβερό συμβάν, είναι έξω από τα γήπεδα και μην ξανασυμβεί ποτέ. Όσον αφορά τον αγώνα, τα παιδιά μπήκανε πολύ πιο αποφασιστικά, δείξανε τον καλό τους εαυτό και έτσι θα αντιμετωπίσουμε και το επόμενο παιχνίδι. Όντως υπήρχε πολύ κούραση αλλά όταν παίζεις σε ένα Final 4 ξεχνάς τα πάντα. Σε αυτές τις ηλικίες βλέπουμε αυτές τις εναλλαγές στο σκορ, μέτρησε το καθαρό μυαλό το θέλαμε αρκετά γιατί στο πρώτο ματς δεν δώσαμε ούτε το 50%.  Κοιτάμε τον εαυτό μας, εμείς να παίξουμε στο 100%.

*Από πλευράς Άρη δεν έγιναν δηλώσεις λόγω πένθους για τον άδικο χαμό του φιλάθλου της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.