Με την επίσημη συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης έγινε το πρώτο σερβίς του THESSALONIKI MASTERS.

Ο οικοδεσπότης της διοργάνωσης και Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης καλωσόρισε τους συνδιοργανωτές του πρώτου τουρνουά Masters του 30ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες, τονίζοντας πως η Θεσσαλονίκη θα είναι πάντα αρωγός σε αθλητικές εκδηλώσεις.

Τον Δήμο Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε και η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού Χρήστος Μήττας, την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ο Αντιπρόεδρος Κώστας Χαριτωνίδης και το σωματείο ΑΕΝ Αγίας Τριάδος ο Αντιπρόεδρος της Κώστας Μπουγιούκας.

Στέλιος Αγγελούδης (Δήμαρχος Θεσσαλονίκης)

Τις τελευταίες μέρες οι ευχάριστες στιγμές στον Δήμο Θεσσαλονίκης είναι πολλές, με τις ανακοινώσεις των εκδηλώσεων που φιλοξενούμε, υποστηρίζουμε και συνδιοργανώνουμε σε πολλές περιπτώσεις στην πόλη μας.

Θα ήταν παράλογο ο αθλητισμός να μην έχει το δικό του στίγμα και πινελιά. Θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία πετοσφαίρισης, έχει στην ηγεσία της καλούς μου και προσωπικούς φίλους από το αθλητικό κίνημα και τον αθλητικό χώρο.

Μία δουλειά που γίνεται πολύ σοβαρά στο συγκεκριμένο άθλημα και θα πρέπει να βρίσκουμε τρόπους να την αναδεικνύουμε και να την επικοινωνούμε.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από αυτό που κάνουμε τα τελευταία χρόνια σε όλες τις μεγάλες πόλεις, να φέρνουμε κοντά τα αθλήματα με τους πολίτες, αξιοποιώντας τους δημόσιους χώρους.

Σε αυτά τα πλαίσια, η Αριστοτέλους, η κατά πολλούς ομορφότερη πλατεία της χώρας θα φιλοξενήσει ένα ακόμη αθλητικό γεγονός. Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω όλα τα προηγούμενα, είναι οι αθλήτριες και οι αθλητές που είναι ένα κομμάτι από τη δική μου ζωή, συμμετέχοντας και συνοδοιπορώντας μαζί τους.

Θέλω να ευχηθώ να είναι μία ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση, εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να υποστηριχθεί η διαδικασία.

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας είναι οι αθλήτριες και οι αθλητές και από την άλλη οι πολίτες. Οι πρώτοι θα προσφέρουν ένα πολύ όμορφο θέαμα και οι δεύτεροι θα έρθουν κοντά σε ένα άθλημα που έχει γράψει τη δική της ιστορία στην πατρίδα μας.

Κώστας Χαριτωνιδης (Αντιπρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης)

«Πριν από λίγους μήνες μαζί με τον κ. Νίκο Δατσέρη επισκεφτήκαμε τον δήμαρχο κ. Αγγελούδη. Θα είχατε διαβάσει για τα οικονομικά του δήμου που δεν ήταν καλά και όντως ήταν έτσι τα πράγματα.

Παρόλα αυτά το έντονο ενδιαφέρον για το τουρνουά αυτό που θα επακολουθήσει από τον δήμαρχο, ο οποίος όλοι ξέρετε ότι ήταν πρόεδρος του χάντμπολ, είναι αντιπρόεδρος της ΕΟΕ, αλλά το άθλημα που αγαπάει πολύ είναι το βόλεϊ.

Το αγαπάει πολύ γιατί έχει φίλους μέσα από εκεί και προσπάθησε να βοηθήσει πραγματικά πέρα από τις δυνάμεις του.Είχαμε και την τύχη η αντιδημαρχία αθλητισμού να μας βοηθήσει όσο μπορεί, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσουμε το έκτο κατά σειρά τουρνουά στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Στη Θεσσαλονίκη έχουν γίνει 11 τουρνουά, τα 5 ήταν στον Λευκό Πύργο, αλλά η πλατεία Αριστοτέλους έχει άλλη αίγλη. Βλέπει τους αθλητές, βλέπει το άθλημα.Πρέπει να τονίσουμε ότι το beach volley είναι το μοναδικό Ολυμπιακό άθλημα που παίζεται στην άμμο.

Υπάρχουν αθλητές υψηλού επιπέδου που θα αποζημιώσουν κάθε φίλαθλο που θα έρθει να δει τα παιχνίδια.Και δεν πρέπει να ξεχάσουμε το σωματείο της Θεσσαλονίκης, τη ΑΕΝ Αγίας Τριάδας που βοηθάει πάρα πολύ.

Θεωρώ ότι χωρίς αυτό το σωματείο δύσκολα μπορεί να πραγματοποιηθεί το τουρνουά.Εύχομαι οι αθλητές να δώσουν το θέαμα που μπορούν και να ευχαριστηθούν οι Θεσσαλονικείς που θα γεμίσουν τις κερκίδες».

Κώστας Μπουγιούκας (Αντιπρόεδρος ΑΕΝ Αγ. Τριάδος)

“Η ΑΕΝ Αγίας Τριάδος, ένα σωματείο που ιδρύθηκε το 1987 και με σκοπό τη διάδοση της πετοσφαίρισης, συνεχίζει με αγωνιστικές ομάδες και προσφέρει τη βοήθεια της όπου χρειαστεί και όπου μπορεί.

Αρωγός αυτής της προσπάθειας δεν μπορεί να μην είναι η ΑΕΝ, για αυτό και συμμετέχει με υλικοτεχνική υποδομή προκειμένου να πετύχει το event αυτό. Ευχόμαστε επιτυχίες στους αθλητές που θα συμμετέχουν και υγεία για όλους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.