• 2 Μαρτίου, 2022
  • george
  • 0

Μετά τους δύο αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής του Final 4 Κ18 Κοριτσιών, οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων προέβησαν σε δηλώσεις στην κάμερα του επίσημου καναλιού της ΕΠΕΣΘ στο Youtube.  Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν:

Δημήτρης Βαλσαμίδης (Προπονητής Ν. Βότση): «Τα παιδιά κάνουν ένα μεγάλο αγώνα σε αυτό το επίπεδο και θέλω να τα δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια γιατί όλη τη χρονιά κοπιάσανε και στις Νεάνιδες και στις Κορασίδες. Δεν τις διαχωρίζουμε, ο Ν. Βότσης είναι ενιαίος, έχουμε κάνει το νταμπλ αλλά η δουλειά συνεχίζεται. Θέλω να το αφιερώσω στα παιδιά που το αξίζανε γιατί τρεις μέρες δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό. Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα, είχαμε πει ότι θα είναι αμφίρροπο αυτό το τουρνουά.
Επίσης θέλω να το αφιερώσω σε δύο πολύ αγαπημένα δικά μου πρόσωπα που τραβάνε το κουπί και το σταυρό αυτή τη στιγμή. Εύχομαι στην Τάνια Μπαλμπόα και στην Ελένη να είναι υγιείς».

Θανάσης Δράμπας (Προπονητής Άρη): «Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για αυτά τα κορίτσια, για όλο αυτό που έδωσαν το τριήμερο. Παλέψαμε με την ψυχή μας, κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Άξιος και ο αντίπαλος, πολλά συγχαρητήρια στο Ναύαρχο Βότση. Ο προπονητής πρέπει να ξεκινήσει από το καλοκαίρι με ένα σωστό πλάνο, ώστε τα παιδιά να είναι πανέτοιμα. Ήμασταν έτοιμοι για αυτό και τα καταφέραμε».

Ελευθερία Μηλοβιανού (Προπονήτρια ΠΑΟΚ): «Αρχικά συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στις δύο ομάδες που έχουν έρθει από κούραση. Έπαιξαν χωρίς άγχος, ελεύθερες και είδαμε την αντίπαλη ομάδα, τη διαβάσαμε και αξίζουν συγχαρητήρια. Σε αυτές τις ηλικίες έχουμε να κάνει πολύ με την ψυχολογία. Στο πρώτο ματς ήμασταν λίγο αγχωμένες και παίξαμε μέτρια, στο δεύτερο περισσότερο αγχωμένες και στο τρίτο ήμασταν εντελώς ελεύθερες και δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Για τη συνέχεια να μαζέψουμε δυνάμεις, να δουλέψουμε στο επόμενο διάστημα και να γίνουν ωραία παιχνίδια χωρίς τραυματισμούς. Να βρούμε λίγο τις ισορροπίες».

Γιώργος Τεμελούδης (Προπονητής Ελπίδας Αμπελοκήπων): «Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες, προφανώς δεν αντέξαμε στην πίεση. Ξέραμε ότι με δύο σετ θα συνεχίζαμε στο Πανελλήνιο, με τρίποντο ίσως βγαίναμε και πρώτοι, αλλά τελικά τερματίσαμε τέταρτοι. Προφανώς ήταν ο ΠΑΟΚ καλύτερος, ήταν και θέμα συγκυριών σε ένα πολύ αμφίρροπο τουρνουά. Περισσότερο είχαμε πνευματική κούραση και λιγότερο η σωματική. Είμαστε πολύ καλά γυμνασμένοι αλλά δεν αντέξαμε ψυχολογικά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.