• 25 Ιανουαρίου, 2023
  • george
  • 0

Ενόψει του Final 4 του πρωταθλήματος Κ21 Αγοριών στο Ε.Γ. Μίκρας (29-31/1), οι προπονητές και αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων προχώρησαν στις ακόλουθες δηλώσεις.

Μαζιώτης Κώστας (Προπονητής Πήγασου Πολίχνης): «Για ακόμη μια χρονιά ο Πήγασος Πολίχνης θα δώσει το παρόν στο Final 4 εφήβων Θεσσαλονίκης. Θέλω με την σειρά μου να συγχαρώ όλες τις ομάδες που έφτασαν μέχρι εδώ. Εύχομαι να έχουμε μια ωραία διοργάνωση και να παρακολουθήσουμε δυνατά παιχνίδια. Έχουμε ολοκληρώσει την προετοιμασία μας και πάμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Διονάς Κώστας (Αρχηγός Πήγασου Πολίχνης): «Αρχικά να πω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που έφτασαν μέχρι εδώ. Έπειτα να δηλώσω ότι είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για ακόμη μια χρόνια θα πρωταγωνιστήσουμε στο Final 4 του πρωταθλήματος εφήβων Κ21. Η ομάδα έχει κάνει μεγάλη προετοιμασία και ελπίζουμε να ανταμειφτούμε και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει , στόχος είναι ο τίτλος».

Αγγελής Άγγελος (Προπονητής Ηρακλή): «Στην αρχή της χρονιάς είχαμε ως στόχο την είσοδό μας στο Final Four, καταφέραμε και τον κατακτήσαμε. Πλέον θα επιδιώξουμε να πάμε παρακάτω διεκδικώντας μια από τις δύο θέσεις που οδηγούν στους πανεπαρχιακούς αγώνες. Βήμα-βήμα τα παιδιά βελτιώνονται και προσπαθούμε να τα βάλουμε στην διαδικασία των απαιτήσεων που απαιτεί ο πρωταθλητισμός. Στη φετινή χρονιά η κατάσταση θα έλεγα δεν ήταν ιδανική, καθώς στο πρωτάθλημα δήλωσαν συμμετοχή και αγωνίστηκαν μόλις 6 ομάδες, γεγονός καθόλα απογοητευτικό και σίγουρα αφορμή για σκέψη. Εύχομαι οι αγώνες να διεξαχθούν με επιτυχία».

Μάγγος Νίκος (Αρχηγός Ηρακλή): «Είμαστε χαρούμενοι για την συμμετοχή μας στο Final Four. Απαρτιζόμαστε από νέα παιδιά, μικρά σε ηλικία, που δείχνουν καθημερινά ότι έχουν θέληση και δυνατότητες, γι’αυτό στόχος μας είναι να το χαρούμε πρώτα από όλα και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Εύχομαι ένα όμορφο τουρνουά χωρίς τραυματισμούς».

Μπαμπαλιούτας Λάμπης (Προπονητής ΠΑΟΚ): «Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε αυτό το Final Four. Θα δώσουμε τρία δυνατά παιχνίδια με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Υπάρχουν φυσικά δύο φαβορί, ο Πήγασος και ο Ηρακλής. Εμείς από τη μεριά μας θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Εύχομαι να γίνουν όμορφα παιχνίδια και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα τα παρακολουθήσει».

Λιάμπας Μανώλης (Αρχηγός ΠΑΟΚ): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτήν την τελική φάση του πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ, είμαι πολύ περήφανος για όλους τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο που με ομαδική προσπάθεια καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ. Αν και με κάποιες απώλειες πιστεύω στην ομάδα μας γιατί όπως έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν είναι μια ομάδα που ξέρει να προσφέρει θέαμα. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό Final 4».

Καμπερίδης Αλέξανδρος (Προπονητής Περσέα): «Η επιβράβευση της προσπάθειας των παιδιών είναι αυτή η συμμετοχή στο F4. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως ήμασταν στο πρωτάθλημα. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και εύχομαι να μπορέσουμε από του χρόνου να έχουμε ακόμα περισσότερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Υγεία σε όλους τους αθλητές και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Καραδήμητρας Δημήτρης (Αρχηγός Περσέα): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο Final 4. Παρόλο που κάποιοι είναι αρκετά μικρότεροι, πιστεύω κάνανε μια υπερπροσπάθεια και βγάλαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα και να παλέψουμε για το καλύτερο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.