Μπορεί να ήταν η πιο ζεστή ημέρα έως τώρα του 2022, αλλά αυτό δεν απέτρεψε τα 350 περίπου κορίτσια, στην πλειοψηφία τους από τη Δυτική Θεσ/νίκη, να αγωνιστούν στο τουρνουά Μίνι Βόλεϊ που διοργάνωσε ο Ιωνικός Ιωνίας σε συνεργασία με την ΕΠΕΣΘ, στις ανοικτές εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Διαβατών, αφού λόγω κορονοϊού, παρόμοιο τουρνουά στην περιοχή είχε να διεξαχθεί τρία χρόνια!

Ένα γήπεδο Τένις, ένα Ποδοσφαίρου και ένα Μπάσκετ, διαμορφώθηκαν σε 12 γήπεδα Μίνι Βόλεϊ, όπου τα κορίτσια χωρισμένα σε τρία ηλικιακά γκρουπ, (γεν. 2007-09, 2012-14 και 2010-11) έδωσαν συνεχόμενους αγώνες για μια ώρα, λόγω της μεγάλης θερμοκρασίας, με τους γονείς τους να τα καμαρώνουν από την κερκίδα!

Στο τουρνουά που συμμετείχαν τα σωματεία, Ιωνικός Ιωνίας, Προμηθέας Πυλαίας, Ηρακλής, Γαλαξίας Αδένδρου, Μακεδόνες Αξιού, ΔΕΚΑ, Καμπανιακός, Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, ΑΕ Δέλτα και Αναγ. Καλοχωρίου, οι παράγοντες του διοργανωτή Ιωνικού φρόντισαν να μοιραστούν νερά , χυμοί, αναμνηστικά διπλώματα σε όλες τις αθλήτριες και κύπελα στα σωματεία!

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες όλοι έφυγαν κατενθουσιασμένοι, ρωτώντας τους υπεύθυνους πότε θα ξαναγίνει παρόμοια διοργάνωση!

Αυτό ήταν το τελευταίο τουρνουά Μίνι Βόλεϊ που συνδιοργανώνει η ΕΠΕΣΘ, για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Ραντεβού την ερχόμενη, σίγουρα με πολλά περισσότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.