• 4 Οκτωβρίου, 2022
  • george
  • 0

Όσοι σύλλογοι μετέχουν στο πρωτάθλημα  Κ 18 Κοριτσιών της ΕΠΕΣΘ και έχουν και άλλη ομάδα ή ομάδες στο εκτός συναγωνισμού τουρνουά, παρακαλούνται να καταθέσουν στην ΄Ενωση μέχρι το βράδυ της Παρασκευής,  ονομαστική κατάσταση με τους Αριθμούς μητρώου των αθλητριών της 1ης τους ομάδας.

Το έγγραφο πρέπει να φέρει τις υπογραφές του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου, αλλά και την σφραγίδα του σωματείου.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ΔΕΝ επιτρέπεται η συμμετοχή  αθλητριών  της 1ης ομάδας στην ομάδα ή ομάδες που παίρνουν μέρος στο εκτός συναγωνισμού τουρνουά. Αντίθετα, μπορείτε να δηλώσετε αθλήτρια από την  Β΄ ομάδα ή ομάδες στην 1η σας ομάδα, με την προϋπόθεση όμως ΔΕΝ μπορεί να επιστρέψει και να αγωνισθεί  ξανά στην Β΄ ομάδα ή ομάδες.

Σε περίπτωση που δεν καταθέσετε την απαιτούμενη ονομαστική κατάσταση, μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου 22,  σαν  λίστα 1ης ομάδας θα εκληφθεί, το πρώτο φύλλο αγώνα της αγωνιστικής υποχρέωσης της 1ης ομάδας σας, με τα ονόματα   που θα έχετε δηλώσει σε αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.