• 19 Μαΐου, 2023
  • george
  • 0

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η ακαδημία ΔΕΚΑ, καθώς ηττήθηκε απο τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ, στο φινάλε της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18 στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς στον Βόλο.

MVP της διοργάνωσης αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία των τεσσάρων προπονητών η διαγώνια του Ολυμπιακού Ευριδίκη Ελευθεριάδου. Οι «ερυθρόλευκες» στις κορυφαίες του πανελληνίου πρωταθλήματος είχαν και την ακραία τους Παρασκευή Ζαφειρίου που κατέκτησε το βραβείο της καλύτερη επιθετικού.

Δύο εκπροσώπους είχε και η ακαδημία Δ.Ε.Κ.Α., με την Μάριαν Κατσάλη να παίρνει το βραβείο της καλύτερης μπλοκέρ, ενώ η Γεωργία Κανάκη αυτό της καλύτερης πασαδόρου. Τέλος, η Ηλιάνα Μιχαηλίδη του Ιωνικού ψηφίστηκε το καλύτερο λίμπερο της διοργάνωσης.

Διαιτητές: Λιάκου, Παρασκευάς.

Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-15, 25-16)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Σπύρος Σαραντίτης): 
Ζαφειρίου Π., Μαραβέλια, Ελευθεριάδου, Δημητρίου, Δαγρέ, Λιάλιου / Παπαθανασίου (λ), Σκλαβενίτη (λ), Μιχαλοπούλου, Ζαφειρίου Β., Στύλιου, Τριαντοπούλου.

Δ.Ε.Κ.Α. (Μαρία Γαβαλά): Λιοτοπούλου, Κατσάλη, Κανάκη, Χατζηβρέττα, Κτενά, Δανιηλίδου / Καρατσιόλη (λ), Πλιόσκα (λ), Λαζαρίδου, Βλαχοπούλου, Γιαμαλοπούλου, Καλούση. Ξενιτοπούλου, Πασχαλίδου.

MVP: Ευριδίκη Ελευθεριάδου (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
Καλύτερη επιθετικός: Παρασκευή Ζαφειρίου (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
Καλύτερη μπλοκέρ: Μαριάνη Κατσαλή (Ακαδημία Δ.Ε.Κ.Α.)
Καλύτερη πασαδόρος: Γεωργία Κανάκη (Ακαδημία Δ.Ε.Κ.Α.)
Καλύτερο λίμπερο: Ηλιάνα Μιχαηλίδη (Α.Ο. Ιωνικός)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.