• 12 Μαΐου, 2023
  • george
  • 0

Στον Εύοσμο Θες/νίκης βρέθηκαν την Πέμπτη  11 Μαϊου 2023 οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κουτουνίδης Στέλιος και Σολκίδης Δημήτρης.

Στα πλαίσια  εφαρμογής του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ και σε συνεργασία με τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής κ. Απόστολο Ντάνη , 8  Γυμνάσια του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου  βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης όπου αφού άκουσαν  οι μαθήτριες και οι μαθητές τους ομοσπονδιακούς προπονητές να τους εξηγούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πετοσφαίρισης και  τους κανόνες του παιχνιδιού  , αγωνίστηκαν μεταξύ τους σε τουρνουά 6 Χ 6 με μικτές ομάδες(αγόρια και κορίτσια).

Στα δύο γήπεδα που είχαν διαμορφωθεί αγωνίστηκαν συνολικά 120 παιδιά και  κάθε σχολείο έπαιξε 3  αγώνες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτικούς Φυσικής  Αγωγής των Γυμνασίων ,1ο/ 2ο / 3ο /4ο /6ο  Ευόσμου, Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο Ευόσμου  και 1ο /3ο Γυμνάσια Κορδελιού   Θες/νίκης ,  για την συμμετοχή.

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς  του Δήμου Ευόσμου , η εκλεκτή συνάδερφος Μαρία Γαβαλά που βοήθησε για να στηθεί αυτή η δράση και την ευχαριστούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.