Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κουτουνίδης Στέλιος, Σολκίδης Δημήτρης , Αραμπατζής Θανάσης και Στράντζαλης Θανάσης  επισκέφτηκαν σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου σχολεία της Αριδαίας και γειτονικών χωριών . Χωρισμένοι σε ομάδες , οι ομοσπονδιακοί προπονητές με την βοήθεια των προπονητών  της περιοχής κα. Ρίτσα  Πρόικου και κ. Βασίλη Ακριτίδη  πήγαν στα σχολεία  1ο , 2ο , 3ο , 4ο  Αριδαίας και στα Δημοτικά σχολεία του Εξαπλάτανου Αριδαίας  και των Προμάχων Αλμωπίας .

 Από το πρωί ως το μεσημέρι πάνω από 360 παιδιά της Δ΄, Ε΄ και  ΣΤ΄ Τάξης από τα έξι Δημοτικά σχολεία   και στο  πλαίσιο εφαρμογής του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ  , μυήθηκαν από τους προπονητές   στο άθλημα της πετοσφαίρισης  , άκουσαν  για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Βόλεϊ , κατάλαβαν τους  κανόνες του παιχνιδιού και  μέσα από κινητικές δραστηριότητες τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν βιωματικά γνωρίζοντας βασικές δεξιότητες του αθλήματος.

Ευχαριστούμε πολύ την Αντιδήμαρχο Παιδείας  του Δήμου Αλμωπίας κα. Ολλανδέζου Όλγα  και τους  συνάδελφους  ΕΦΑ  κα. Δημητριάδου Σμαρώ , κ.Γεωργουλούμη Σταύρο, κ. Ορφανίδη Χρήστο, κ. Κανελλόπουλο Νίκο , κ. Παρασκευόπουλο Μιχάλη και κα. Καραμαλίγκα Ευαγγελία όπως και τους Διευθυντές των σχολείων για την βοήθεια στην οργάνωση αυτών των επισκέψεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.