• 15 Μαΐου, 2023
  • george
  • 1

Το  4ο  Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου Θες/νίκης επισκέφθηκαν την Δευτέρα 15  Μάϊου 2023  οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κουτουνίδης Στέλιος και Σολκίδης Δημήτρης μετά τους αγώνες των Δημοτικών Σχολείων του Ευόσμου.

Στο  πλαίσιο εφαρμογής του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ  οι ομοσπονδιακοί προπονητές σε  συνεργασία με  τον εκπαιδευτικό   Φυσικής αγωγής του σχολείου κ. Φώτη Παρπόρη, παρουσίασαν  το άθλημα της πετοσφαίρισης  στους μαθητές και τις μαθήτριες , μίλησαν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πετοσφαίρισης, εξήγησαν τους κανόνες του παιχνιδιού και  μέσα από κινητικές δραστηριότητες τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν βιωματικά γνωρίζοντας βασικές δεξιότητες του αθλήματος.

1 comment on “Επίσκεψη Ομοσπονδιακών προπονητών στο Ωραιόκαστρο (15/5)

  1. Ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής , Στέλιο Κουτουνίδη και τον Δημήτρη Σολκίδη για την παρουσίαση του βόλλευ στους μαθητές κ μαθήτριες του 4ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου καθώς και για τις τεχνικές γνώσεις που μας παρείχαν για το άθλημα του βόλλευ.
    Οι μαθήτριες κ μαθητές μας ευχαριστήθηκαν το μάθημα κ ήταν ενθουσιασμένοι απο την ιδιαίτερη τεχνική κ τακτική προσέγγιση στο βόλεϊ !
    Ευχαριστούμε!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.