• 15 Σεπτεμβρίου, 2022
  • george
  • 0

Σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ της ΕΟΠΕ, γνωστοποιήθηκαν οι επισημάνσεις σχετικά με τις καταληκτικές ημερομηνίες οριστικοποίησης των αιτήσεων μεταγραφών και επανεγγραφών, των ακυρώσεων αυτών καθώς και των διαδικασιών έγκρισης για τις αποζημιώσεις κατάρτισης. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα διευκόλυνσης μέσω της Ομοσπονδίας για όσα σωματεία δεν κατέστησαν δυνατό να επικοινωνήσουν με τα δικαιούχα σωματεία προκειμένου να καταβάλλουν την σχετική αποζημίωση.

Πιο αναλυτικά:

• Η Οριστικοποίηση όλων των Αιτήσεων Μεταγραφών & Επανεγγραφών της Θερινής Μεταγραφικής Περιόδου πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 (23.59’).

• Οι Aκυρώσεις υποβληθέντων Αιτήσεων Μεταγραφών & Επανεγγραφών, μπορούν να γίνουν ΕΩΣ ΚΑΙ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ με κοινή αίτηση Σωματείου και Αθλητή/Αθλήτριας

• Η διαδικασία Έγκρισης των Αποζημιώσεων Κατάρτισης για Οριστικοποιημένες Αιτήσεις Επανεγγραφών πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 (23.59’)

• Για όσες περιπτώσεις καταβολής Αποζημίωσης Κατάρτισης, κατέστη αδύνατη η εύρεση των εκπροσώπων των Δικαιούχων Σωματείων, τα Σωματεία μπορούν να καταβάλλουν το σχετικό ποσό ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 στον Λογαριασμό Παραβόλων ΕΟΠΕ (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΙΒΑΝ: GR 4601100800000008001370579), μαζί με το αποδεικτικό της επικοινωνίας τους στο επίσημο email του εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου του δικαιούχου σωματείου, που αποδεικνύει ότι έγινε προσπάθεια επικοινωνίας χωρίς ανταπόκριση. Μετά την υποβολή του δικαιολογητικού αυτού και την καταβολή των σχετικών ποσών, η ΕΟΠΕ θα εγκρίνει τις Επανεγγραφές και θα αναλάβει να μεταφέρει τα ποσά στα Δικαιούχα Σωματεία.

Για κάθε θέμα Αποζημίωσης Κατάρτισης που χρειάζεται διευκρίνηση, τα Σωματεία μπορούν να απευθύνονται στο > katartisi@volleyball.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.