• 20 Μαΐου, 2024
  • george
  • 0

Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην πλατεία Αριστοτέλους, από 13-16 Ιουνίου θα διεξαχθεί το Thessaloniki Masters 2024, κορυφαίο τουρνουά του Beach Volley με τη συμμετοχή των καλύτερων αθλητών και αθλητριών, το οποίο θα καλυφθεί με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση.

Η διοργάνωση, έχει ανάγκη την συμμετοχή εθελοντών για την κάλυψη των αγώνων σε ball retrievers, sand-levelers και scorers.

Για αυτό τον λόγο, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, η Οργανωτική Επιτροπή έχει ετοιμάσει το παρακάτω πακέτο που θα προσφέρει στους εθελοντές για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση:

·         Μπλουζάκι (τουλάχιστον από 2 για όλες τις ημέρες)

·         Καπελάκι

·         Σορτσάκι

·         Διαπίστευση (με το επίσημο Lanyard της διοργάνωσης για πέρασμα στον λαιμό)

Κατά την διάρκεια της διοργάνωσης θα έχουν τις ακόλουθες παροχές:

·         Αναψυκτικά Lipton και νερά

·         Σνακ (σάντουιτς ή μπάρες δημητριακών).  

·         Θα συμμετέχουν όλα τα παιδιά στις τελετές λήξεως και θα μπούνε μέσα στο γήπεδο σε παράταξη.

·         Θα βραβευτεί ένα παιδί (το πιο μικρό συνήθως, η και δύο αν είναι αγόρι-κορίτσι) με μπάλα με υπογραφές των νικητών.

Στο τέλος θα υπάρχουν και κληρώσεις μεταξύ όλων των παιδιών και θα κληρωθούν:

·         Ένα κινητό (καλής ποιότητας)

·         Αθλητικά είδη από Εθνικές ομάδες με εθνόσημο κλπ

·         Μπάλες Beach Volley

Η αξία του εθελοντισμού και η εμπειρία που θα αποκομίσουν οι μικροί αθλητές μέσα από τη συμμετοχή, θεωρούμε ότι αποτελεί σημαντικό κομμάτι του αθλητισμού και της κοινωνίας.  Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να ενημερώσετε και να παροτρύνετε τους αθλητές και τις αθλήτριές σας του Συλλόγου σας ώστε να συμμετάσχουν.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά στο email της Ένωσης epesth@otenet.gr ή τηλεφωνικά στο 2310 231091. Συνημμένα σας στέλνουμε φόρμα δήλωσης συμμετοχής για διευκόλυνσή σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.