• 10 Μαΐου, 2023
  • george
  • 0

Ενόψει του Final 4 Κ17 Αγοριών το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 18-19 Μαΐου, οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων προχώρησαν στις ακόλουθες δηλώσεις:

Μαζιώτης Κώστας (προπονητής Πήγασου Πολίχνης): «Είναι πολύ όμορφο που για ακόμη μια φορά η ομάδα μας δίνει το «παρών» και σε αυτό το Final4. Θέλω να συγχαρώ όλες τις ομάδες και όλα τα παιδιά για τη μέχρι τώρα πορεία τους και να δούμε όμορφα παιχνίδια».

Γκουτσίδης Δημήτρης (προπονητής ΠΑΟΚ): «Τα συγχαρητήρια μου σε όλες τις ομάδες του Final 4.Χαιρομαι πολύ για την ομάδα μου που κατάφερε να βρίσκεται εδώ παρά το δύσκολο ξεκίνημα της χρονιάς λόγο τραυματισμών, χαίρομαι για αυτά τα παιδιά γιατί δουλέψανε πολύ και τους αξίζει να βρίσκονται εδώ. Σκοπός μας να παίξουμε καλό βόλεϊ και να χαρούμε το παιχνίδι. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες να δούμε ωραίους αγώνες χωρίς τραυματισμούς».

Ντίαζ Άλεξ (προπονητής Ιωνικού): «Ξεκινήσαμε μια νέα προσπάθεια, είχαμε μόνο ένα παιδί και πάνω σε αυτό δημιουργήσαμε την ομάδα. Είναι μεγάλη υπέρβαση αυτό που πετύχαμε, γιατί πριν δύο χρόνια δεν είχαμε ομάδα σε αυτή την ηλικία. Συνεργαστήκαμε με σχολεία, βρήκαμε παιδιά και τα φέραμε στο βόλεϊ. Η Θεσσαλονίκη πονάει με το αντρικό βόλεϊ και θέλουμε να βοηθήσουμε και να συνεχίσουν αυτά τα παιδιά. Είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.  Ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερες παραστάσεις αλλά είναι ένα παιχνίδι, όλα μπορούν να συμβούν».

Ροδοβίτης Μανώλης (προπονητής ΠΟ Μουδανιών): «Τα Final 4 Παμπαίδων δίνουν κάθε χρόνο πολύτιμες εμπειρίες στα παιδιά αυτής της ηλικίας. Εμπειρίες δυνατές πού δίνουν την δυνατότητα στα παιδιά να ωριμάσουν αθλητικά και όχι μόνο. Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα και δουλεύουν σκληρά τον τελευταίο μήνα για αυτούς τους αγώνες. Η ομάδα είναι πολύ καινούργια καθώς τα 12 από τα 14 παιδιά που συμμετέχουν βγάλανε δελτίο φέτος! Στόχος μας καταφέρουμε να δώσουμε το 100% και να βάλουμε σωστές βάσεις για το μέλλον. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.