• 1 Μαρτίου, 2024
  • george
  • 0

Ενόψει του Final 4 Κ21 Αγοριών το οποίο θα διεξαχθεί στο Ε.Γ. Μίκρας το τριήμερο 4-6 Μαρτίου, οι προπονητές και αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων προχώρησαν στις ακόλουθες δηλώσεις:

Τσότρας Παναγιώτης (προπονητής Ηρακλή): «Το Final 4 είναι μια νέα «σεζόν» και όλα μπορούν να συμβούν, παράλληλα είναι και η πρώτη δοκιμασία την οποία πρέπει να κατακτήσουμε ώστε να ελπίζουμε για μια μεγαλύτερη διάκριση. Γνωρίζουμε ότι ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός, σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και έχουμε προετοιμαστεί για αυτή τη στιγμή. Ο στόχος του Ηρακλή είναι ξεκάθαρος, να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι με ιδιαίτερη σοβαρότητα ώστε να πετύχουμε. Κάθε παίχτης γνωρίζει το ρόλο μέσα στο γήπεδο και θα χρειαστεί ομαδική προσπάθεια για να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε, από την πλευρά μου γνωρίζω την δουλειά που έχουν κάνει όλο αυτόν τον καιρό και τους εμπιστεύομαι απόλυτα».

Σταυρόπουλος Μάριος (αρχηγός Ηρακλή): «Η αρχή έγινε και προχωράμε σταθερά. Παρουσιάσαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο πρωτάθλημα στο οποίο τερματίσαμε αήττητοι στην πρώτη θέση. Η ομάδα μας θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, τη σκληρή δουλειά και το πάθος στοχεύοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ.
Ευχαριστούμε όλους αυτούς που πιστεύουν και στηρίζουν την προσπάθεια μας. Συνεχίζουμε δυνατά».

Προύσαλης Κώστας (προπονητής Πήγασου Πολίχνης): «Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος των αγοριών Κ21. Πιστευω θα γίνει μια πολύ ωραία διοργάνωση σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα για βόλεϊ ( έζησα πολύ ωραίες στιγμές σαν παίχτης και ελπίζω να ζήσω και σαν προπονητής). Οι 4 ομάδες που πέρασαν το άξιζαν και αποτελούνται από καλούς προπονητές και παίχτες. Κάθε ομάδα που πέρασε έχει τις πιθανότητες να το κατακτήσει. Η δικιά μου ομάδα ο Πήγασος είναι μια ομάδα που επενδύει σε νέους αθλητές και ο στόχος μας είναι να προωθήσουμε στην πρώτη ομάδα όσους περισσότερους νέους αθλητές μπορούμε. Όσον αφορά το Final 4, ο στόχος μας είναι να ήμαστε όσο πιο ψηλά μπορούμε αλλά θέλουμε να το συνδυάσουμε με καλό βόλεϊ. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Διονάς Κώστας (αρχηγός Πήγασου Πολίχνης): «Αρχικά να πω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που φτάσανε μέχρι εδώ. Ελπίζουμε να απολαύσουμε μια ωραία διοργάνωση, ωραίο βόλεϊ, χωρίς τραυματισμούς. Η δουλειά που καταβάλαμε από την αρχή της σεζόν ελπίζω να μας οδηγήσει στην θέση που ήμασταν τόσα χρόνια. Στόχος μας το κύπελλο και θα κάνουμε τα πάντα για την κατάκτηση του».

smart

Ποραβός Γιάννης (προπονητής Περσέα): «Κάτι καλό γίνεται στον Περσέα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ομάδα μας Κ21 πιστή στο ραντεβού της βρίσκεται στο F4. Εύχομαι αυτή η γιορτή του βόλεϊ να έχει μεγάλη επιτυχία οργανωτικά με πολλούς θεατές και καλά αποτελέσματα για την ομάδα μου. Ελπίζω και τα υπόλοιπα αναπτυξιακά μας να έχουν παρόμοια πορεία».

Κλεπουσνιώτης Δημήτρης (αρχηγός Περσέα): «Αρχικά θα ήθελα να πω συγχαρητήρια σε όλους τους συλλόγους που κατάφεραν να φτάσουν ως εδώ όπως και τις υπόλοιπες ομάδες οι οποίες πάλεψαν για μια θέση στο Final 4. Επίσης είμαι πολύ περήφανος  βλέποντας όλη αυτήν την προσπάθεια που έχει καταβληθεί κυρίως από τα νεότερα άτομα της ομάδας μας και αισθάνομαι μεγάλη χαρά μέσα μου που καταφέραμε να επιτύχουμε το πρωταρχικό μας στόχο. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και ένα μεγάλο ευχαριστώ όλους τους προπονητές που ήταν δίπλα μας τόσο καιρό».

Μπαμπαλιούτας Λάμπης (προπονητής ΠΑΟΚ): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε και στο Final 4 των Εφήβων, στην ουσία με την ομάδα των Παίδων. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια και να παίξουμε ωραίο βόλεϊ. Για εμάς είναι κέρδος όλη αυτή η εμπειρία και θα μας βοηθήσει για την συνέχεια. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Μαλετζίδης Μιχάλης (αρχηγός ΠΑΟΚ): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρισκόμαστε στο Final 4 Εφήβων. Αν και είμαστε μια ομάδα με μικρότερους ηλικιακά παίκτες από τις άλλες ομάδες, θα βάλουμε τα δυνατά μας για ένα καλό αποτέλεσμα. Εύχομαι να γίνει μια ωραία διοργάνωση χωρίς τραυματισμούς. Πολλά συγχαρητήρια και στις υπόλοιπες ομάδες και καλή επιτυχία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.