• 5 Απριλίου, 2022
  • george
  • 0

Η Δικαστική επιτροπή της ΕΠΕΣΘ σχετικά με την εκδίκαση της υπόθεσης για τον αγώνα ΝΓΣΘ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα Κ 17 Αγόρια στις 26/3/22 στο Γυμναστήριο Γ. Κατσάνης, αποφάσισε τα εξής:
Επί των ενστάσεων:
1. Απορρίπτει την ένσταση «Απαραδέκτου της κλήσης και της έκθεσης του Διαιτητή» διότι ο αγώνας είναι πλήρως και σαφώς προσδιορισμένος τόσο από το φύλλο αγώνα, που συνοδεύει την κλήτευση, όσο και από την αναφορά ημέρας, ώρας και τόπου διεξαγωγής.
2. Απορρίπτει την ένσταση «Απαραδέκτου (επικουρικά) της κλήτευσης λόγο μη τήρησης της προβλεπόμενης προθεσμίας» διότι η Δικαστική Επιτροπή καλεί και αποφασίζει με βάση το
Πειθαρχικό Δίκαιο της Ε.Ο.ΠΕ. και δεσμεύεται από τις προθεσμίες που αυτό ορίζει.
Σε συνέχεια των ανωτέρω κρίνοντας επί της ουσίας της κλήτευσης
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
για το αδίκημα της ανάρμοστης συμπεριφοράς και επιβάλει στον προπονητή κ. Δημήτρη Γκουτσίδη την ελάχιστη ποινή του αποκλεισμού 20 ημερολογιακών ημερών και χρηματική ποινή 200€ όπως αυτή ορίζεται στο άρθρο 10 Β. 1 του Πειθαρχικού Δικαίου της Ε.Ο.ΠΕ. και στο αθλητικό Σωματείο Π.Α.Ο.Κ. την ελάχιστη χρηματική ποινή των 250€ όπως αυτή ορίζεται στο άρθρο 14 παράγραφος 2.α του Πειθαρχικού Δικαίου της Ε.Ο.ΠΕ.
Έναρξη ποινής από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.