Η Διεύθυνση Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης διοργάνωσαν την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 στο ΔΑΚ Καλαμαριάς την αθλητική γιορτή στην τροποποιημένη Πετοσφαίριση.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές της ΕΟΠΕ Κουτουνίδης Στέλιος, Σολκίδης Δημήτρης , Αραμπατζής Θανάσης , Πάτρας Χρήστος , Τζιουμάκας Σωκράτης και Ναλμπάντης Τόλης υποδέχτηκαν πάνω από 250 αγόρια και κορίτσια Δημοτικών Σχολείων των Δήμων Καλαμαριάς και Θεσσαλονίκης που αγωνίστηκαν στα 6 γήπεδα που είχαν διαμορφωθεί .

Οι μικτές ομάδες μαθητών της Β¨ και Γ¨ τάξης έπαιξαν μεταξύ τους αγώνες 4 εναντίον 4 με τροποποιημένους κανονισμούς ανάλογους της ηλικίας των παιδιών.

Με μεγάλο ενθουσιασμό και φανερή διάθεση χάρισαν πολύ όμορφες και συναρπαστικές στιγμές στους γονείς και συμμαθητές που γέμισαν το ΔΑΚ Καλαμαριάς.

Ευχαριστούμε πολύ την υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής στην Α΄/θμια Εκπαίδευση Ανατολικής Θεσσαλονίκης κα. Κονακλή Κώμη και τον ΕΦΑ κ. Μακρή Νίκο για την σκέψη ,οργάνωση και υλοποίηση αυτής της δράσης που ενθουσίασε όλους μικρούς και μεγάλους.

Κρατάμε το όραμα και την υπόσχεση της κα. Κονακλή για επανάληψη και καθιέρωση του CIRCULATION MINI VOLLEY και τα επόμενα χρόνια και ευχαριστούμε όλους τους ΕΦΑ των σχολείων που συμμετείχαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.