Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το ALL STAR Παγκορασιδων της ΕΠΕΣΘ, σε συνεργασία με τον Ιωνικό Ιωνίας, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 στο ΔΑΚ Διαβατών.

Έκτος του προγραμματισμένου αγώνα μεταξύ των Παγκορασιδων της Ανατολικής και της Δυτικής Θεσ/νίκης, που έληξε με νικήτρια την δεύτερη με σκορ 2-1, πραγματοποιήθηκε και “αγώνας έκπληξη” μεταξύ των Ομοσπονδιακών και των αθλητριών, με τους προπονητές να κερδίζουν τον αγώνα οριακά με 11-10, χαρίζοντας στους φιλάθλους πολλά γέλια, άλλα συγχρόνως και θαυμασμό για το θέαμα που παρακολούθησαν!

Ανάμεσα στο πρωτο και δεύτερο σετ έγινε διαγωνισμός καλύτερης επίθεσης, με τις Α. Χατζηβρέτα και Ε. Ζήρνα να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση!

Με τη λήξη του αγώνα και μετά από την προτροπή του παρουσιαστή της εκδήλωσης Γιώργου Γρηγοριάδη, αθλήτριες και φίλαθλοι πιασμένοι χέρι – χέρι χόρεψαν συρτάκι, ενώ στη συνέχεια όλοι οι εμπλεκόμενοι γεύτηκαν τα σουβλάκια, για τα οποία είχε φροντίσει ο πρόεδρος του Ιωνικού και μέλος της Ένωσης Γιώργος Γεωργιάδης.

Την εκδήλωση εκτός του πρόεδρου της ΕΠΕΣΘ Νίκου Δατσέρη, παρακολούθησαν, ο αντιπρόεδρος Κ. Χαριτωνίδης και τα μέλη της Ένωσης, Α. Μπάτος και Γ. Πετρίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.