• 30 Μαΐου, 2024
  • george
  • 0

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κουτουνίδης Στέλιος, Αραμπατζής Θανάσης και Σολκίδης Δημήτρης  βρέθηκαν   στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης  στη  Σίνδο  για 2η ημέρα σήμερα Πέμπτη 30  Μαΐου 2024  για τους αγώνες βόλεϊ Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Δέλτα .

Στα πλαίσια   εφαρμογής του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΠΕ  και μετά από επισκέψεις  των ομοσπονδιακών προπονητών  κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς στα Δημοτικά σχολεία του Δήμου  , οι ΕΦΑ των σχολείων  μαζί με τις  μικτές ομάδες  των παιδιών συναντήθηκαν στο γήπεδο για τους αγώνες 4Χ4 .

Στα γήπεδα που είχαν διαμορφωθεί παιδιά από 8 Δημοτικά Σχολεία της ευρύτερης περιοχής  έπαιξαν από 4 παιχνίδια  χαρίζοντας όμορφες και συναρπαστικές στιγμές σε αρκετά παιχνίδια.

Ευχαριστούμε τον  Σύμβουλο Εκπαίδευσης για την Φυσική Αγωγή κ, Ντάνη Απόστολο για την βοήθεια στην  οργάνωση των αγώνων  και τους ΕΦΑ των   1ο, 2ο Κυμίνων ,  1o ,2ο  και 3ο Χαλάστρας ,Δημ. Σχολ. Ν. Μαλγάρων,  Δημ.σχολ. Άδενδρου και Δημ. Σχολ. Προχώματος   για την συμμετοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.