Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κουτουνίδης Στέλιος και Σολκίδης Δημήτρης βρέθηκαν στο ΔΑΚ Πολίχνης την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 για τους αγώνες βόλεϊ Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Παύλου Μελά.

Παρουσία του αντιπροέδρου της ΕΟΠΕ και προέδρου της επιτροπής ανάπτυξης   κ. Κώστα  Χαριτωνίδη και  στα πλαίσια   εφαρμογής του αναπτυξιακού προγράμματος της ομοσπονδίας ,  μετά από επισκέψεις  των ομοσπονδιακών προπονητών  κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς στα Δημοτικά σχολεία του Δήμου  , οι ΕΦΑ των σχολείων μαζί με τις  μικτές ομάδες  των παιδιών συναντήθηκαν στο γήπεδο για τους αγώνες 4Χ4 .

Στα γήπεδα που είχαν διαμορφωθεί παιδιά από 6 Δημοτικά Σχολεία της ευρύτερης περιοχής  έπαιξαν από 4 παιχνίδια  χαρίζοντας όμορφες και συναρπαστικές στιγμές σε αρκετά παιχνίδια.

Ευχαριστούμε την  Σύμβουλο Εκπαίδευσης για την Φυσική Αγωγή κα Βασιλειάδου Όλγα για την βοήθεια στην  οργάνωση των αγώνων  ,  τους ΕΦΑ των   Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο  Δελασάλ και  1ο, 5ο, 10ο, 12ο και 13ο Πολίχνης  για την συμμετοχή και τους υπεύθυνους αθλητισμού του Δήμου Παύλου Μελά  για την άψογη φιλοξενία στο ΔΑΚ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.