Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κουτουνίδης Στέλιος , Αραμπατζής Θανάσης και Σολκίδης Δημήτρης βρέθηκαν για 2η φορά στο ΔΑΚ Ευόσμου ” Βούλα Πατουλίδου ” σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 για τους αγώνες βόλεϊ Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Ευόσμου- Κορδελιού Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο εφαρμογής του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΠΕ και μετά από επισκέψεις των ομοσπονδιακών προπονητών κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς στα Δημοτικά σχολεία του Δήμου Ευόσμου-Κορδελιού , οι ΕΦΑ των σχολείων μαζί με τις μικτές ομάδες των παιδιών συναντήθηκαν στο γήπεδο για τους αγώνες 4Χ4.

Στα γήπεδα που είχαν διαμορφωθεί παιδιά από 7 Δημοτικά Σχολεία του Ευόσμου έπαιξαν από 4 παιχνίδια χαρίζοντας όμορφες και συναρπαστικές στιγμές σε αρκετά παιχνίδια.

Ευχαριστούμε τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης για την Φυσική Αγωγή κ, Ντάνη Απόστολο για την βοήθεια στην οργάνωση των αγώνων και τους ΕΦΑ των 4ο Δημοτικό και 6ο Διαπολιτισμικό Ελευθερίου -Κορδελιού , 2ο , 4ο και 18ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου και 4ο και 7ο Δημοτικό Αμπελοκήπων για την συμμετοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.