Με πρωτοβουλία της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου, Φυσικής Αγωγής του 2ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας Όλγας Βασιλειάδου και του Υπεύθυνου Ανάπτυξης της ΕΠΕΣΘ, Μπάμπη Καρασαρλίδη, οργανωθήκαν 16-18 Μαΐου 2022, αγώνες Βόλεϊ Γυμνασίων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσ/νίκης, σε συνεργασία των Δήμων: Παύλου Μελά,  Δέλτα, Λαγκαδά και Ελευθερίου – Κορδελιού – Ευόσμου.

Τριάντα Γυμνάσια χωρισμένα σε τέσσερις γεωγραφικές περιοχές της Δυτικής Θεσ/νίκης, έδωσαν από δυο αγώνες (στην πλειοψηφία τους με μεικτές  ομάδες), στα κλειστά γυμναστήρια ΔΑΚ Ευόσμου, ΔΑΚ Πολίχνης, ΔΑΚ Λαγυνών και ΔΑΚ Ιωνίας, με τους μαθητές- μαθήτριες να το χαίρονται και να το διασκεδάζουν, αφού λόγω της πανδημίας τα τελευταία δυο  χρόνια  δεν διεξάγονταν αγώνες και  όλα συμμετείχαν για πρώτη φορά σε  τέτοιους αγώνες.

Η συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων με τους αγώνες ήταν εθελοντική και αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι όταν υπάρχει όρεξη, διάθεση, αγάπη και ενδιαφέρον για το άθλημα, μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα και δίχως χρήματα!  

Στους αγώνες συμμετείχαν ως διαιτητές – γραμματεία, οι αποσπασμένοι Κ.Φ.Α. και οι ΠΟΠ, Παναγιώτης Σδραυκάκης, Δημήτρης Σολκίδης, Χρήστος Πάτρας, Απόστολος  Ναλμπάντης,  Τρύψια Αγγελική, Γιάννης Βαγγέλης και Μαρία Γαβαλά.

Πολύ σημαντική η εθελοντική συμμετοχή στους αγώνες, των ιατρών, Α. Οικονόμου, Ε. Κολαξίδου και Ι. Τουλουμίδη, που χωρίς την παρουσία τους, δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί!

Να σημειωθεί ότι οι αγώνες Βόλεϊ, ήταν οι μοναδικοί που διεξήχθησαν εφέτος  στα Γυμνάσια του Νομού  Θεσ/νίκης!

Επόμενοι προγραμματισμένοι αγώνες στην Δυτική Θεσ/νίκη, οι αγώνες Βόλεϊ Δημοτικών Σχολείων την Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24 Μαΐου 2022, που προβλέπεται πολύ μεγάλη συμμετοχή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.