• 20 Φεβρουαρίου, 2024
  • george
  • 0

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Πετοσφαίρισης (CEV) , με την ευκαιρία της 29ης Φεβρουαρίου 2024, μίας ημέρας περισσότερο για το έτος (ως δίσεκτο), διοργανώνει Διαγωνισμό για να γιορτάσει την ημέρα αυτή. Σε αυτό τον Διαγωνισμό μετέχουν φίλοι του Βόλεϊ από όλη την Ευρώπη και βασικό στόχο έχει να αποδείξει ότι το Βόλεϊ είναι πραγματικά ένα άθλημα για όλους, ανεξάρτητα από το υπόβαθρο, τις ικανότητες, την ηλικία, κ.λπ..

Αυτή τη φορά, το #1DayMore4Volleyball έχει σχεδιαστεί ειδικά για να στείλει ένα μήνυμα ένταξης και διαφορετικότητας, για να δείξει ότι το βόλεϊ είναι πραγματικά ένα άθλημα για όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία, τις σωματικές ή τεχνικές δεξιότητες, την επιφάνεια στην οποία παίζετε το παιχνίδι και πολλά άλλα!

Σας προσκαλούμε όλους να παίξετε το παιχνίδι με τους φίλους, την οικογένεια, τους συμπαίκτες, τους συναδέλφους σας κ.λπ. και να το κάνετε στις 29 Φεβρουαρίου για να βεβαιωθείτε ότι αυτή η μέρα είναι και πάλι μια αληθινή και πλήρης γιορτή του βόλεϊ σε όλες του τις μορφές – και του δύναμη να χτίζεις γέφυρες, να διαδίδεις καλές δονήσεις και να φέρεις ανθρώπους κοντά σε πνεύμα φιλίας, ευγενούς παιχνιδιού και καλής συντροφικότητας!

Υπάρχει επίσης ένα επιπλέον κίνητρο για να το κάνετε: εάν εγγραφείτε μέσω της ιστοσελίδας της CEV  https://1daymore4volleyball.cev.eu/en/ και μοιραστείτε φωτογραφίες ή βίντεο από τη δράση σας στο βόλεϊ αυτήν την ειδική ημέρα, είστε έτοιμοι για ένα από τα πολυπόθητα βραβεία που προσφέρει το CEV για να ανταμειφθεί η δημιουργικότητα, η ικανότητα ά σας να κινητοποιήσετε ανθρώπους ή να προωθήσετε την ένταξη και τη διαφορετικότητα! ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ CEV, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ AYTO ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΟΠΕ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (press@volleyball.gr)

Ετοιμαστείτε να παίξετε μπάλα στις 29 Φεβρουαρίου!

Ακολουθήστε τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της ΕΟΠΕ και το επίσημο hashtag  #1DayMore4Volleyball για να είστε ενημερωμένοι, καθώς μερικά πραγματικά αστέρια του βόλεϊ θα συμμετάσχουν και σε αυτή τη μοναδική δράση!

Στον Διαγωνισμό αυτό μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα Σωματεία-Μέλη της ΕΟΠΕ

ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ

·        Ελάτε με καλή Ιδέα!

·        Βιντεοσκοπήστε το γεγονός!

·        Ανεβάζετε το Βίντεο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

·        Κερδίστε ένα από τα πολλά Βραβεία!

ΔΩΡΑ

·        Πακέτα συμμετοχής σε Τελικούς Champions League (Εισιτήρια, Μετακίνηση, διαμονή για 2 άτομα)

·        Τελικού EuroBeachVolley 2024 (Εισιτήρια, Μετακίνηση, διαμονή για 2 άτομα)

·        Χρηματικά Έπαθλα: 1000€, 500€, 250€

·        Μπάλες Mikasa

Οι Βασικοί ΑΞΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ >

ΕΝΤΑΞΗ

–         ΔΕΙΞΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

–         ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΤΕ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΪ!

ΒΡΑΒΕΙΟ

ΠΑΚΕΤΟ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ CHAMPIONS LEAGUE ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ!

ΠΟΙΚΙΛΙΑ

–         ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!

–         ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΦΥΛΗ, ΤΟ ΦΥΛΟ, ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ Κ.Λ.Π. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΙ Ή ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΑΘΛΗΜΑ

ΒΡΑΒΕΙΟ

ΠΑΚΕΤΟ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ EUROBEACHVOLLEY 2024 ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

–         ΠΑΙΞΕ ΒΟΛΕΪ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ!

–         ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ, ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ , ΤΟ ΧΙΟΝΙ  Ή ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ , ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ Ή ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ , ΒΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΒΟΛΕΪ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

ΒΡΑΒΕΙΑ

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ: 1,000.00 €

2ο BΡΑΒΕΙΟ: 500.00 €

3ο ΒΡΑΒΕΙΟ: 250.00 €

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

–         ΤΟ ΒΟΛΕΊ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ!

–         ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ, ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΑΝ!

ΒΡΑΒΕΙΑ

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ: 40 ΜΠΑΛΕΣ MIKASA

2ο ΡΑΒΕΙΟ:  30 ΜΠΑΛΕΣ MIKASA

3ο ΒΡΑΒΕΙΟ: 20 ΜΠΑΛΕΣ MIKASA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.