• 16 Μαΐου, 2022
  • george
  • 0

Ενόψει του Final 4 K17 Αγοριών το οποίο θα διεξαχθεί στο γυμναστήριο της ΜΕΝΤ το διήμερο 19-20 Μαΐου, οι προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν προχώρησαν σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης. Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν:

Κώστας Μαζιώτης (Προπονητής Πήγασου Πολίχνης): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα δώσουμε το παρόν σε ένα ακόμη Final 4. Θέλω να συγχαρώ τις ομάδες που θα συμμετάσχουν και να ευχηθώ τα καλύτερα. Πιστεύω θα γίνει μια ωραία διοργάνωση και θα είναι πολύ ευχάριστο γεγονός για τα παιδιά αυτά που 2 χρόνια δεν αγωνιζόταν”.

Μανώλης Ροδοβίτης (Προπονητής ΠΟ Μουδανιών): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε για άλλη μια χρονιά σε ένα Final 4 Παμπαίδων. Η ομάδα αυτή είναι μια παρέα παιδιών που αγαπάει πολύ το βόλεϊ και έχει πολύ καλό δέσιμο. Σκοπός είναι να το χαρούμε παίζοντας δύο δυνατά παιχνίδια στο 100%”.

Άγγελος Αγγελής (Προπονητής Ηρακλή): “Μετά την επανεκκίνηση του τμήματος βόλεϊ του Ηρακλή, προσπαθήσαμε με  παιδιά που ξεκίνησαν το άθλημα στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου, να δημιουργήσουμε την Κ17 και να βρεθούμε με πολύ δουλειά στο σημείο να βάζουμε στόχους. Πρόκειται για ένα τμήμα που αποτελείται από παιδιά φιλόδοξα, με συνέπεια και θέληση, τα οποία έχουν γίνει πλέον μια όμορφη παρέα που αρχίζει να στοχεύει και να υλοποιεί. Αρχικός μας στόχος, βλέποντας την καθημερινή εξέλιξη των παιδιών, ήταν να μπούμε στο Final 4. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την παρουσία μας εκεί. Η ιστορία όμως του Ηρακλή μας υποχρεώνει να δουλέψουμε περισσότερο για να επανέλθει το τμήμα στις ένδοξες μέρες του παρελθόντος. Πλέον επόμενος στόχος είναι μια όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη. Εύχομαι να γίνουν συναρπαστικοί αγώνες, με γεμάτο επιτέλους γήπεδο και με νικητή το βόλεϊ”.

Γιάννης Ποραβος (Προπονητής Άρη): Το Σεπτέμβριο στον Άρη είχαμε ένα μικρό όνειρο, να κατεβάσουμε ομάδα στο παιδικό χωρίς να μηδενιστούμε. Πραγματοποιήθηκε! Μέχρι τις  γιορτές των Χριστουγέννων η ομάδα δούλεψε πολύ και φανέρωσε το τεράστιο ταλέντο της , δε φοβάται πλέον μηδενισμούς και κάνει όνειρα να πραγματοποιήσει μερικές νίκες στο πρωτάθλημα των Παμπαίδων. Οι  νίκες έρχονται  μέσα στο Φεβρουάριο και η  ομάδα ονειρεύεται  ξανά κάτι άπιαστο όμως τώρα. Ονειρεύεται την είσοδο της στο Final 4. Είμαστε στο Final 4 ζούμε το όνειρο μας και η χαρά δεν περιγράφεται.  Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν καλή επιτυχία, χωρίς τραυματισμούς και απρόοπτα.
Στον Άρη δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε και τώρα το όνειρο είναι διπλό: Να νικήσουμε τον πολύ δυνατό και μεγάλο φαβορί τα τελευταία χρόνια Πήγασο και να κάνουμε τον Άρη μια πολύ μεγάλη δύναμη και στα  Αναπτυξιακά των αγοριών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.