Στις εγκαταστάσεις στην πλατεία Συντάγματος βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας για να δει το γήπεδο μπιτς βόλεϊ που έχει στηθεί για τις ανάγκες του Athens Finals.

Μαζί με τους πρωταθλητές Ελλάδας τον Σταύρο Ντάλλα και τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, την Ελένη Αλεξόγλου και την Μυρτώ Πασχαλάκη, καθώς και με την Βάσω Καραντάσιου, ο Δήμαρχος Αθηναίων περιηγήθηκε στην εγκατάσταση, παρακολούθησε αγώνα των προκριματικών που ήταν σε εξέλιξη και πάτησε στην άμμο που θα διεκδικήσουν τις επόμενες μέρες το πρωτάθλημα Ελλάδας οι 8 κορυφαίες ομάδες σε άνδρες και γυναίκες.

«Πάμε να κάνουμε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ στο Σύνταγμα θεσμό. Έχουμε πει ότι τα σημαντικά γεγονότα τα προχωράμε και τα συνεχίζουμε. Από την πλευρά του Δήμου υπάρχει η έγκριση» σχολίασε με πλατύ χαμόγελο ο Χάρης Δούκας και αστειεύτηκε από το γεγονός ότι με τις υψηλές θερμοκρασίες δημιουργήθηκε ένα γήπεδο μπιτς βόλεϊ για να διασκεδάσει ο κόσμος.

«Είχα πει ότι θα ρίξω την θερμοκρασία, αλλά επειδή δεν πρόλαβα είπα να φτιάξουμε μία εγκατάσταση μπιτς βόλεϊ τουλάχιστον για να παίξουμε και να περάσουμε όμορφα. Από αύριο Παρασκευή θα πέσει λίγο η θερμοκρασία και οι συνθήκες θα είναι λίγο καλύτερες για τους αθλητές και τον κόσμο».

Κλείνοντας, ο Χάρης Δούκας ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και έκανε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει τις κερκίδες στην πλατεία Συντάγματος για να παρακολουθήσει τους αγώνες του Athens Finals.

«Είναι η πρώτη φορά που στο Σύνταγμα διοργανώνουμε τα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ. Είμαστε χαρούμενοι γι’αυτό, ειδικά από την στιγμή που φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια ιστορίας του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Χαίρομαι ιδιαίτερα που έχω δίπλα μου αθλητές οι οποίοι είναι φοιτητές και αθλήτριες που βρίσκονται στο λύκειο. Έχει αρκετή ζέστη αλλά είναι συνηθισμένοι να αγωνίζονται σε αυτές τις συνθήκες. Ελπίζω να έρθει ο κόσμος και να δει τους αγώνες. Θα είμαστε παρόντες στην διοργάνωση και θέλουμε και τον κόσμο να δει τους αγώνες, να το ευχαριστηθεί και να το χαρεί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.