Για πρώτη φορά φέτος και μετά από αρκετές προσπάθειες στο σιρκουί 2024, ο Ιάκωβος Καφούρος και ο Χρήστος Τσιγαρίδας στους άνδρες και η Ειρήνη Αργυρίου με την Κατερίνα Σακκά στις γυναίκες κατάφεραν να κατακτήσουν χρυσό μετάλλιο σε τουρνουά Open του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ.

To FLORINA OPEN που διεξήχθη για τρίτη χρονιά στο γραφικό Νέο Πάρκο Φλώρινας ολοκληρώθηκε με όμορφους αγώνες που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον καθόλη την διάρκεια του τριημέρου.

Με μόλις ένα χαμένο σετ στην διοργάνωση και αυτό στον προημιτελικό, Αργυρίου και Σακκά εξαργύρωσαν την πολύ καλή φετινή τους πορεία στο σιρκουί με το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο. Στον τελικό νίκησαν την Μυρτώ Καλαμαρίδου και την Ελπίδα Πιτσιγκώνη με 2-0 (25-23, 21-17) σετ.

Στους άνδρες, Καφούρος και Τσιγαρίδας κατάφεραν για πρώτη φορά φέτος να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής. Το δίδυμο από την Αθήνα αφού κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο των αδερφών Τζιουμάκα στο τάι μπρέικ στον ημιτελικό της διοργάνωσης, στον τελικό κατάφεραν να λυγίσουν τον Δημήτρη Νιώπα και τον Παναγιώτη Σεμιτέκολο με 2-0 (21-16, 21-11) σετ, σε μία αναμέτρηση που διακόπηκε οριστικά στο δεύτερο σετ λόγω τραυματισμού του Σεμιτέκολου με το σκορ στο 1-0 σετ και 15-11 στο δεύτερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.