• 10 Μαΐου, 2024
  • george
  • 0

Ενόψει του Final 4 Κ17 Αγοριών το οποίο θα διεξαχθεί στο Ε.Γ. Μίκρας το διήμερο 13-14 Μαΐου οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων προχώρησαν στις ακόλουθες δηλώσεις:

Τεμελούδης Γιώργος (προπονητής Αίαντα Ευόσμου): «Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις ομάδες που έφτασαν ως εδώ. Για εμάς είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία η συμμετοχή μας σε ένα F4. Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από την τελευταία συμμετοχή μίας ομάδας από τα ανδρικά αναπτυξιακά τμήματα του Αίαντα σε ένα F4. Πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες ανάμεσα στις 4 ομάδες γιατί όλοι θέλουν το καλύτερο δυνατόν και  θα προσπαθήσουν πολύ για την επίτευξη του.

Θα ήθελα όμως να σταθώ σε δύο πράγματα. Πιστεύω ότι ένα τουρνουά τριών ημερών, όπως γίνεται και στις μεγαλύτερες ηλικίες, όπου όλοι παίζουν με όλους με βαθμολογία, είναι το πιο δίκαιο σύστημα για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Θα έπρεπε επίσης να υπάρχει και συνέχεια με ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπως γινόταν και παλαιότερα. Από την ηλικία αυτών των παιδιών γίνεται η επιλογή και στελέχωση των εθνικών ομάδων παμπαίδων και παγκορασίδων αντίστοιχα. Θα ήταν λοιπόν μία καλή ευκαιρία να συναγωνιστούν και με παιδιά από άλλες περιοχές. Γνωρίζω ακόμη ότι πολλές πόλεις της επαρχίας θα ήθελαν να  διοργανώσουν ένα πανεπαρχιακό τουρνουά».

Γζουντέλης Στράτος (προπονητής Άρη): «Είμαστε χαρούμενοι για τη συμμετοχή μας στο Final 4 των Παμπαίδων, η οποία είναι αποτέλεσμα σκληρής και μεθοδικής δουλειάς καθόλη τη φετινή χρονιά. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν.

Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου και στις υπόλοιπες ομάδες που θα παρευρεθούν σε αυτήν τη γιορτή. Ελπίζω το επίπεδο να είναι υψηλό αυτό το διήμερο και να απολαύσουμε συναρπαστικά παιχνίδια».

Τσότρας Παναγιώτης (προπονητής Ηρακλή): «Το Final 4 της περιφέρειας είναι η πρώτη σημαντική δοκιμασία για τους αθλητές της Κ17 και ταυτόχρονα η σπουδαιότερη που μπορούν να κατακτήσουν σε σωματειακό επίπεδο. Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν παίζουν καλό βόλεϊ για την ηλικία τους και αναμένεται ένα δύσκολο τουρνουά. Για τον Ηρακλή η συμμετοχή εδώ αποτελεί την ολοκλήρωση ενός κομματιού του αναπτυξιακού σχεδιασμού αποτελώντας την τρίτη μας συμμετοχή σε Final 4 περιφέρειας με δύο διακρίσεις. Στόχος είναι να κάνουμε δύο καλές εμφανίσεις απέναντι σε καλούς αντιπάλους και αν μας αξίζει να τριτώσουμε τις πρωτιές μας».

Ροδοβίτης Μανώλης (προπονητής ΠΟ Μουδανιών): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο που δεν ήταν άλλος από το να βρεθούμε σε αυτό το Final 4.

Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα και προσπαθούν μέσα από τις προπονήσεις να βγάλουν τον καλύτερο τούς εαυτό. Και οι τέσσερις ομάδες παίζουν πολύ ωραίο βόλεϊ και οι διαφορές θεωρώ πώς είναι μικρές. Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε πολύ ωραία παιχνίδια! Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.