• 7 Οκτωβρίου, 2021
  • george
  • 0

Σας ενημερώνουμε ότι από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2021-2022, σε όλους τους αγώνες ευθύνης της ΕΠΕΣΘ, απαραίτητη προϋπόθεση για να βρίσκεται κάποιος στον πάγκο της ομάδας του, είναι η έκδοση διαπίστευσης από την Ένωση.
Σωματείο που διατηρεί τμήματα και των δύο φύλων (αγόρια/άνδρες ΚΑΙ κορίτσια/γυναίκες) δικαιούται έως τέσσερις (4) διαπιστεύσεις ανά ιδιότητα, ενώ σωματείο που διατηρεί μόνο ένα φύλο (αγόρια/άνδρες Ή κορίτσια/γυναίκες) δικαιούται έως δύο (2) διαπιστεύσεις ανά ιδιότητα. Η διαπίστευση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις κατηγορίες των πρωταθλημάτων της ΕΠΕΣΘ καθώς και στη Β΄φάση των Πανελληνίων αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, για όσα σωματεία προκριθούν.
Διευκρινίζουμε ότι σε κάθε αγώνα μπορεί να δηλώνεται ένα άτομο ανά ιδιότητα.
ΕΔΩ θα βρείτε το έντυπο το οποίο θα πρέπει να συμπληρώσετε και να στείλετε στο epesth@otenet.gr το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 25/10/2021, αποστέλλοντας παράλληλα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά ως εξής:
·Γιατρός ή φυσικοθεραπευτής ή γυμναστής:1 φωτογραφία και αντίγραφο πτυχίου
·Έφορος: Να είναι ελληνικής υπηκοότητας – 1 φωτογραφία – υπεύθυνη δήλωση (απλή, όχι θεωρημένη) ότι δεν έχει δηλωθεί ως προπονητής ή βοηθός προπονητή τα τελευταία 2 έτη
·Φροντιστής: Να είναι ελληνικής υπηκοότητας – 1 φωτογραφία – υπεύθυνη δήλωση (απλή, όχι θεωρημένη) ότι δεν έχει δηλωθεί ως προπονητής ή βοηθός προπονητή τα τελευταία 2 έτη
·Στατιστικολόγος: Να είναι ελληνικής υπηκοότητας – 1 φωτογραφία – υπεύθυνη δήλωση (απλή, όχι θεωρημένη) να μην έχει δηλωθεί ως προπονητής ή βοηθός προπονητή την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο σε άλλη ομάδα.
Όλα τα δικαιολογητικά θα πρέπει να στέλνονται σε ηλεκτρονική μορφή, τα έγγραφα σε μορφή .pdf και οι φωτογραφίες σε μορφή .jpeg
Επισημαίνουμε ότι σε ότι αφορά τον προπονητή και τον βοηθό προπονητή, θα πρέπει να φέρουν το δελτίο ηλεκτρονικής ταυτότητας του ΣΕΠΠΕ σύμφωνα με τον κανονισμό προπονητών.
Από τις 01/11/2021 και μετά ο Α΄διαιτητής του αγώνα δεν θα επιτρέπει ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ να παρευρίσκεται στον πάγκο χωρίς την επίδειξη της κάρτας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.